Jun 12, 2012

Fish & Co. : The Best Fish & Chips in Town

Fish & Co. siapa yang tidak kenal restoran fast seafood bertema laut yang satu ini? Lucky me, Ms. Angel the Marketing & Promotion Manager, also Ms. Sara from Disdus invited me to join their food blogger gathering a few week ago. Honestly, I never go to this restaurant before, why? because my seafood allergic, hikz... But then, I prepared my self to dare their challenge, cool yah? *kibas rambut.


So far I love their fishy decoration, like you can find fish everywhere, hehe... For first menu, their served us the giant drink that called "BIG FISH DRINK". The glass portion is really huge just like a pitcher. The name is also unique, See Monkey, Sharkie, Mermaid and Jungle Freeze. I love the "See Monkey" perpaduan antara sirup granadine dan lime sangat segar terasa di tenggorokan.


Then the Signature food came, restoran dengan menu andalan fish and chips juga seafood plater ini membuka makan malam kami dengan Starter Platter, This Seafood pan terdiri dari nachos, udang, calamari, dori nugget yang perfect dicombine dengan fresh salad dengan tiga pilihan saus yaitu mango, salsa dan tartar. Hmm, I loveee the Mango sauce. Rasanya seperti Thailand sauce, ada pedas, segar, asam, perfectttt!

After the great started seafood in pan, they served us another they signature food, the fish & chips. There are three fish & chip menus that I've been tried, Danish, New York and Philadelphia. 

Imagine, the crunchy Dorry fish stuffing with stringy mozzarella and Lemon sauce on Danish. Then imagine, another crunchy Dorry fish stuffing with Parmesan cheese inside and outside on New York. Aaahhh, I love their classic New York.


The last Fish & Chips in town that I've been tried that nite is Philadelphia, the cream cheese made some another food blogger smile a whole nite, haha...

Then again the great great great pan came, whoaaaaaa... they called it's seafood platter for two but I belive 3 or 4 person still enough.


Lihat porsi ituuuuuuuu..... Are you ready??? ☜(*▽*)☞   ☜(˚▽˚)☞.  There are seafood grill, fries and also the rice, yummyy...

Gathering malam itu juga ditutup dengan penyajian beberapa dessert fantastis khas Fish & Co. Hot fudge Chocolate cake, panna cota and Ice Bomber. I love the Ice Bomber, perpaduan chocolate dan vanila ice cream dengan taburan kacang padat dan saus chocolate is really made me never wanna stop to eat, haha...

What the best from this restaurant is they served all the seafood fresh, trust me. I'm allergic of seafood and I knew which one fresh & which one not. I allergic with Dorry fish, Prawn and Squid but after ate they seafood I didn't feel any itch, perfect!

Thanks Fish & Co for the warm & yummy gathering ^_^

4 comments:

dhevina said...

I like the Dor Fish...!!!! Lembuuttt banget dimuluutt.. nyum nyum, biasanya ke Fish & Co yang di MTA deket kantor soalnya.. Klo minum aku suka blueberry bisa refil soalnya ahahahahha :D

Melly's Preference said...

MTA??? Beuh, kantor lo lumay jauh yakk... *elap keringet

dhevina said...

Eiiymm.. yg di MTA. Pelayanannya juga oke loh yg disana :D Tadinya sblum kerja disini gw jg berpikiran "jauh banget" tapi setelah ngantor di seputaran slipi dan sekitarnya, saya jadi terbiasa makan di MTA, central Park dkk.. Mell, ada tuh satu kedai di Central Park yg kudu loe icip2.. tapi gw lupa namanya :D

Melly's Preference said...

Gw juga nich, bayangin.. cibubur - Monas booowwww -_____-"
Eh, apa namanya mau donk??